[DATABITENS kurser]

 

Författare och huvudlärare på DATABITENs kurser

Delphi Grundkurs

Författare och huvudlärare är Staffan Wictorin med mångårig erfarenhet av utveckling av applikationer och kursmaterial i C, Pascal och Delphi. Aktiv i utvecklingen av systemprogramvara till Jet80-datorn. Har tagit fram och underhåller ett välkänt adminstrationsprogram för tandläkarmottagningar. Utbildad gymnasielärare med mångårig lärarerfarenhet. Kursledare åt bl a Ericsson Radio och tidigare åt LärData. Huvudförfattare till dokumentationer och programexempel för Delphi Grundkurs.

Staffan blev en "rikskändis" 1996, sedan han visat hur man kan nära halvera portot genom att skicka sin företagspost från England istället för från Sverige.

Staffans hemsida!

 

Delphi Avancerad Programmering, Databasutveckling och Webbutveckling

Författare och huvudlärare är Lars Gustafsson med mångårig erfarenhet av utveckling av toolboxar i Pascal, Modula-2, C och Delphi, bl a MultiGraphics, Pascal Plus och Visual Plus till Delphi, Kylix och C++ Builder. Utbildad gymnaiselärare med mångårig lärarerfarenhet. Talare vid Borland Developers Conference i USA. Författare av Visual Plus-handböckerna till Turbo Pascal, Borland Pascal, Delphi och Kylix. Författare av kursdokumentation och programexempel till Delphi Avancerad Programmering, Delphi Databasutveckling och Delphi Webbutveckling.

Huvudansvarig för DATABITENS Delphi Support- och kursprogram.

 


[Startmenyn][Nyheter][Programmenyn][Företag][Kurser]

www.databiten.se
© 1997-2013 DATABITEN AB
E-post